Start Alle Campings Noord-Italië Midden-Italië Toscane-UmbriŽ Zuid-Italië SiciliŽ Sardinië Contact Links
 
 
  Code: ELC115    Categorie:  3 sterren Naam: Camping Village Conero Azzurro
     
 
 
 

Camping Village Conero Azzurro bevindt zich op een terrein van 50.000 m2 ondergedompeld in de mediterrane natuur van het Nationale natuurpark Monte Conero. Village Conero Azzurro is een oase in een van de mooiste stukjes van de Adriatische kust, direct tussen de diep blauwe zee en de bergen.

Camping Village Conero Azzurro†is gerangschikt als 1e categorie camping en is een ideale plek voor diegene die graag op een camping wil verblijven maar tevens van de luxe van een vakantiedorp of residence wil genieten.†Vanaf de camping kunt u via een onderdoorgang direct het privť-strand bereiken. Het strand is uitgerust met ligbedden en parasols die ter beschikking staan van de gasten en in een gezellige bar kunt u relaxen.

Het camping-gedeelte is speciaal gereserveerd voor campers en caravans en†beschikt over†grote plaatsen, met veel schaduw en voorzien van een stroomaansluiting. Voor tenten staat een speciale plek ter beschikking: een groene strook direct aan een†mooie inham aan zee.†Van de warme douches kunt u gebruik maken zonder munten.

Het 'dorp' gedeelte van Villagio Conero Azzurro bevindt zich tussen de palmbomen en bestaat uit 260 fraaie bungalows van 3 tot 5 persoons, voorzien van alle comfort, met zorg ingericht en elk uitgerust met een complete keuken.

Een†bekwaam animatie-team staat klaar voor de gasten en u kunt gebruik maken van de prachtige zwembaden omringd met ligbedden. Een tennisbaan en voetbalveld zijn aanwezig.

Camping Village Conero Azurro staat garant voor een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving!

       
       
Adres: Via Litoranea
Postcode: 60026
Plaats: Marcelli di Numana (Ancona)
   
   
Telefoon: 0039-071-7390507
Fax: 0039-071-7390986
Email: info@coneroazzurro.it
   
   
Afstanden: Vanaf de camping CONERO AZZURRO vertrekt elke dag een schip voor een mooie tocht op zee en een bezoek aan de prachtige 'Due Sorrelle' kliffen. Diverse prachtige steden in de omgeving zijn een bezoek meer dan waard: Ancona, Urbino en Loreto b.v. Ook de wonderbaarlijk grotten van Frassassi mag u niet missen. De bergen van Monte Conero bieden prachtige wandelmogelijkheden.
Extra's: Bar, Krantenkiosk, Supermarkt, Restaurant, Cafe
Huurmogelijkheden: Bungalows, Mobile Homes
Prijs: Hoogseizoen: Tent + auto per dag Euro 20,- Per persoon Euro 12,-
   
   
  Website: www.coneroazzurro.it/en
      
 
  Camping in Italie by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798